Е-уписи на студенти

На ден 17.02.2021 (среда) во 12.00 часот ќе се одржи дополнително усно полагање по предметот Нова храна.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top