Е-уписи на студенти

Испитот по предметот Квалитет и безбедност на храна наместо на 02.02.2021 (вторник) ќе се одржи на 11.02.2021 (четврток) во 10.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top