Е-уписи на студенти

Испитот по предметите Конзервирање на прехранбени производи и Принципи на прехранбено инженерство и биотехнологија ќе се одржи на 05.02.2021 (петок) во 10.00 часот. 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top