Е-уписи на студенти

Предавањата по предметот Технологија на млеко и млечни производи наместо на 23.12.2020 (среда) ќе се одржат на 25.12.2020 (петок) во 12.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top