Е-уписи на студенти

Испитот по предметите Основи на технолошки операции, Основи на инженерска техника, Технолошки операции 1, Технолошки операции 2, Процесна опрема во прехранбена индустрија и Технологија на пакување и амбалажирање ќе се одржи на 09.11.2020 (понеделник) во 18.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top