Е-уписи на студенти

Испитот по предметите Процеси на подготовка на храна и Принципи на прехранбено инженерство и биотехнологија ќе се одржи на 11.11.2020 (среда) во 13.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top