Е-уписи на студенти

Испитот по предметите Технологија на алкохолни ферментациони производи и Конзервирање на прехранбени производи ќе се одржи на 10.11.2020 (вторник) во 14.00 часот.  

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top