Е-уписи на студенти

По барање на студентите, на 22.07.2020 (среда) ќе се одржат испитите по предметите:

- Математика 2 со почеток во 09.00 часот,

- Биостатистика со почеток во 12.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top