Е-уписи на студенти

Предавања, консултации, вежби и презентација на семинарски работи по предметот Технолошки операции 2 ќе се одржат на 28.05.2020 (четврток) од 09:30 до 10:30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top