Е-уписи на студенти

Online предавањата по предметите Процеси на подготовка на храна и Конзервирање на прехранбени производи ќе се одржат на 27.03.2020 (петок) во 10.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top