Е-уписи на студенти

Предавањата по предметите Конзервирање на прехранбени производи и Техн. на алкохолни и ферментациони п-ди нема да се одржат на 05.03.2020 година (четврток). 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top