Е-уписи на студенти

Сликањето на студентите-апсолвенти ќе биде во студио MS Photography во Велес на 26.02.2020 во 12.00 часот. Секој да носи задолжително бела кошула.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top