Е-уписи на студенти

Предавањата по предметите Технологија на храна од неживотинско потекло, Технологија на жита, леб и пекарски производи и Технологија на шеќер и кондиторски производи нема да се одржат на 19.02.2020 (среда).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top