Е-уписи на студенти

Студентите можат да земат оценки по сите предмети од проф. Сашко Мартиновски на ден 17.02.2020 од 12.00 до 12.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top