Е-уписи на студенти

Испитот по предметите Англиски јазик 1 и 2 ќе се одржи на 04.02.2020 (вторник) во 14.00 часот.  

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top