Е-уписи на студенти

Предавањата по предметите Одбрани поглавја од анатомија на човекот, Имунологија за нутриционисти и Основи на токсикологија нема да се одржат на 12.12.2019 (четврток).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top