Е-уписи на студенти

Предавањата по предметот Суровини за прехранбена индустрија ќе се одржат на 12.12.2019 (четврток) во 09.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top