Е-уписи на студенти

На ден 12.12.2019 година (четврток) во просториите на Технолошко-технички факултет Велес, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Наташа Андреева од Велес, тема на дипломскиот труд Улога на бета-каротен како витамин и антиоксиданс од предметот Антиоксиданси, витамини и минерали, со почеток во 10 часот. 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top