Е-уписи на студенти

Предавања по предметите Моделирање и оптимизирање во нутриционизмот, Биостатистика и Математика 1 нема да се одржат на 04.12.2019 (среда).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top