Е-уписи на студенти

Вежби по предметот Принципи на прехранбено инженерство и биотехнологија ќе се одржат на 03.12.2019 (вторник) во 11.00 часот. 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top