Е-уписи на студенти

На ден 02.12.2019 (понеделник) ќе се одржат вежби во Excel по предметот Основи на компјутерско работење (Компјутери и апликативен софтвер) во 13.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top