Е-уписи на студенти

Прв колоквиум по предметот Угоеност и недохранетост наместо на 26.11.2019 (вторник) ќе се одржи на 27.11.2019 (среда) во 14.00 часот. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top