Е-уписи на студенти

Прв колоквиум по предметот Познавање на исхрана 1 наместо на 20.11.2019 (среда) ќе се одржи на 21.11.2019 (четврток) во 10.00 часот. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top