Е-уписи на студенти

Прв колоквиум по предметите Нова Храна, Загадувачи во прехранбена индустрија, Вовед во прехранбена техологија и биотех. ќе се одржи на 19.11.2019 (вторник) во 11.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top