Е-уписи на студенти

На ден 14.11.2019 (четврток) во 11.00 часот по предметот Принципи на прехранбено инженерство и биотехнологија, односно Основни процеси во прехранбена индустрија ќе се одржат нумерички вежби (задачи).

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top