Е-уписи на студенти

Вторите колоквиуми закажани за 31.05.2019 (петок) се презакажуваат за 06.06.2019 (четврток). ПРЕЗАКАЖУВАЊЕТО Е ПОРАДИ ОДРЖУВАЊЕ НА ИЗБОРИ ЗА ЧЛЕНОВИ И ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФАКУЛТЕТСКО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ. 

ГЛАСАЊЕТО Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top