Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од втора година дека предавањата и вежбите по предметот Основи на технолошки операции ќе се одржат во петок (01.04.2016) во 09.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top