Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од трета година дека вежбите по предметот Квалитет и безбедност на храна ќе се одржат во понеделник (21.03.2016) во 10.00 часот.Присуство задолжително.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top