Е-уписи на студенти

Посета на студентите од трета година на Центарот за јавно здравје по предметот Аналитика на храна на 17.05.2019 (петок) во 13.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top