Е-уписи на студенти

Втората колоквиумска недела ќе започне од 27.05.2019 (понеделник). Распоредот ќе биде дополнително објавен.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top