Е-уписи на студенти

На ден 29.03.2016 година (вторник), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Миле Арсовски од Скопје, досие број 348, тема на дипломскиот труд „Технолошки процес на добивање на мелено кафе“, од предметот Технологија на шеќер и кондиторски производи, со почеток во 12.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top