Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од трета година дека консултации по предметот Технологија на шеќер и кондиторски п-ди од 22.03.2016 (вторник) се префрлаат за на ден 28.03.2016(понеделник) во 09.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top