Е-уписи на студенти

На ден 14.02.2019 година (четврток) во просториите на Технолошко-технички факултет Велес, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Стефан Ристевски од Велес, тема на дипломскиот труд „Функција и примена на адитивите и додатните состојки во производите од месо од предметот Технологија на храна од животинско потекло, со почеток во 10 часот. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top