Е-уписи на студенти

Студентите кои го слушале предметот Храна и култура да ги достават проектните задачи до петок (08.02.2019) вечер за да се формира оценка, бидејќи после тоа се уписите на семестар. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top