Е-уписи на студенти

Дополнителен термин за полагање на испитите кај проф. д-р. Валентина Павлова за студентите од прв циклус студии се закажува на ден 13.02.2019 (среда) со почеток во 09 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top