Е-уписи на студенти

Се известуваат сите редовни студенти од прв година на Технолошко-технички факултет, дека ќе се обавува задолжителен Стоматолошки преглед во просториите на Хигиенски завод од 28.01.2019 до 01.02.2019 после 12.00 часот кај доктор Солева. 

Студентите со себе да носат здравствена легитимација и индекс. Оние студенти кои што ќе немаат печат во индексот нема да можат да запишан семестар.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top