Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од трета година дека консултации по предметот Технологија на алкохолни ферментациони п-ди кај проф.д-р Драган Дамјановски ќе се одржат во петок (11.03.2016) во 11.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top