Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од четврта година дека предавањата по предметот Технологија на храна од животинско потекло нема да с еодржат во четврток (10.03.2016) и истите се презакажуваат во петок (11.03.2016) во 09.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top