Е-уписи на студенти

 Се известуваат студентите од трета година дека материјали по предметот Антиоксиданси, витамини и минерали можат да земат од вонр.проф.д-р Валентина Павлова во четврток (03.03.2016) во период од 09.00-13.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top