Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од втора годиан дека предавањата по предметот Биохемија 2 ќе се одржат во четврток (03.03.2016) од 09.00-11.00 часот и од 13.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top