Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од втора година дека предавањата по предметот Технологија на вода и отпадни води ќе се одржат во вторник (08.03.2016) во 10.00 часот.Предавањата во среда (09.03.2016) нема да се одржат.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top