Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од трета година дека вежбите по предметот Аналитика на храна нема да се одржат во вторник (01.03.16) и истите ќе се одржат во четврток (03.03.16) во 13.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top