Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од прва година дека вежбите по предметот Органска хемија и предавањата Аналитичка хемија нема да се одржат во вторник (01.03.16.)Истите ќе се одржат во четврток(03.03.16)

Вежби Органска хемија во 10.00 часот

Предавања Аналитичка хемија во 11.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top