Е-уписи на студенти

На ден 04.03.2016 година (петок), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Маја Ваневска од Скопје, тема на дипломскиот труд „Улогата на едукацијата за правилна исхрана во превенција на акутни метаболни компликации кај особи со дијабетес мелитус“ од предметот Основи на диетотерапија, со почеток во 11 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top