Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од втора година дека предавањата по предметот Биохемија 2 нема да се одрежат во среда (24.02.20160 и истите се презакажуваат во четврток (25.02.2016О во 09.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top