Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од II, III и IV година дека заверка на III, V и VII семестар ќе биде од 13.09.2017 до 15.09.2017 година. Се замолуваат да го запазат предвидениот рок зошто во спротивно ќе запишат со казна. Студентите при уписот ќе треба да ги донесат и документите за прaктична настава.

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top