Е-уписи на студенти

Првиот академски час на студентите запишани во прва година во академската 2017/2018 година на Технолошко-технички факултет Велес, ќе се одржи на ден 18.09.2017 година со почеток во 10 часот.

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top