Е-уписи на студенти

Испитите по предметите Математика, Математика 1 и 2, Моделирање и оптимизирање во нутриционизмот и Биостатистика ќе се одржат на 27.06.2017 (вторник) со почеток во 09.30 часот.

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top