Е-уписи на студенти

Во договор со студентите oд Велeс нема да има предавања по предметите на проф.Весна Антоска Knights на 19.10.2016 (среда).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top