Е-уписи на студенти

Предавањата по предметите Биохемија 1/Биохемија, Познавање на исхрана 1 и Вовед во технологија на козметички производи нема да се одржат на 19.10.2016 (среда).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top